Οργανώστε το πελατολόγιο σας φτιάχνοντας λίστες e-mails.
Κάθε πελάτης ή υποψήφιος πελάτης που μπαίνει στην επιχείρηση σας είναι το ενεργητικό σας, μην το αφήνετε να πάει χαμένο.
Σκεφτείτε ! Αν ζητούσατε από τον κάθε πελάτη ή υποψήφιο πελάτη το e-mail του, ποιο θα ήταν το δυναμικό σας σήμερα ;

Εάν δεν το κάνατε μέχρι σήμερα αυτό, κάντε το Τώρα !
Έτσι οι πελάτες σας θα γίνουν οι ενεργοί αγοραστές των προϊόντων σας.
Τα στατιστικά δείχνουν ότι το 60% των πελατών σας ξαναγοράζουν προϊόντα και υπηρεσίες από τους ανταγωνιστές σας, επειδή εσείς αδυνατείτε να τους ενημερώνετε για τις προσφορές και νέα προϊόντα σας.
Οι πελάτες σας δεν γνωρίζουν ότι μπορείτε να τους προσφέρετε καλύτερες υπηρεσίες και τιμές από τους ανταγωνιστές σας, γιατί απλά δεν ενημερώνονται.
Η www.maniamail.eu σας προσφέρει την δυνατότητα να φτιάξετε τις δικές σας προσφορές, και με ένα κλικ να ενημερώσετε χιλιάδες πελάτες και υποψήφιους πελάτες σας κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα ... όποτε θέλετε εσείς !

Απλά Εύκολα και Οικονομικά, στέλνετε χιλιάδες e-mail και σε λίγα λεπτά γνωστοποιείτε τις προσφορές σας σε όλους τους πελάτες σας.
Μπείτε στο www.maniamail.eu και καλέστε μας στο +30. 2310519249 ή +30. 2311247319 για μια Δωρεάν εκπαίδευση χρήσης του προγράμματος.


Κάντε φίλους της επιχείρησης σας, τις νέες τεχνολογίες, τις ιδέες και τους ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν νέες ευκαιρίες !

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε !

 

Exnet Hellas
Διαδικτυακή διαφήμιση & Εφαρμογές διαδικτύου
Μοναστηρίου 9 Θεσσαλονικη πλ. Δημοκρατίας
Τηλ: +30.2310519249 - + 30.2311247319
www.exnet.gr www.maniamail.eu
www.exnethellas.gr sales@exnet.gr